Despre IAROMANEASCA.COM

Portul romanesc interpretat si reactualizat este vedeta acestui sezon. Stilul etnic din materiale naturale racoroase, perfect pentru zilele toride. O trasatura fundamentala a sezonului prin reintoarcerea la feminitate, la aerul boem al anilor plini de libertate in gandire si vesmant, reintoarcerea la natura. Vrem sa ducem mai departe traditia romaneasca si portul popular romanesc. Ne dorim ca orice romanca din lume sa poata purta o ie romaneasca lucrata manual in Romania. Elementele de bază în compoziția iei sunt umărul (cusătura ce unește mâneca de părțile din față și spate ale iei), încrețul, altița (bandă lată, bogat decorată pe mânecă care este elementul definitoriu al modelului și care nu se repetă în nici o altă parte a iei), râurile (benzi drepte sau oblice pe piept și mâneci) și bibilurile sau cheițele (cusături de îmbinare a bucăților de material).

IAROMANEASCA.COM apreciaza materialele naturale de calitate superioara si lucratura atenta a motivelor traditionale, aducand ia romaneasca autentica 100% handmade, in garderoba ta moderna.

O ie romaneasca este mai mult decat un obiect vestimentar, ia romaneasca ne reprezinta si ne da putere. Impreuna putem sa facem cunoscuta ia romaneasca in lume

Ia romaneasca este un producator de ii.Pentru comenzi mai speciale contactati-ne! Returnarea produselor Conform OG 34/2014, art. 9 aliniat 1, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. 3 si la art 14. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului conform art. 14 alin. 2 din OG 34/2014. Obiectele returnate nu trebuie sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, iar contravaloarea se va restitui in maxim 14 zile din momentul in care produsele din comanda au fost acceptate ca retur. In cazul in care clientul primeste un alt produs decat cel solicitat ne asumam schimbarea acestuia pe cheltuiala noastra. Returnarea unui produs se face numai daca clientul ne-a trimis o notificare scrisa prin e-mail. Nu sunt acceptate la retur coletele trimise de clienti fara o notificare prealabila. Suma aferenta comenzii returnate se transfera in contul IBAN comunicat de client, iar in lipsa acestuia banii se trimit prin POSTA, prin mandat postal, cu confirmare de primire. Toate elementele expuse mai sus se refera la clienti sau consumatori, persoane fizice, definiti ca atare de legislatia in vigoare. Clientii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul.


Cum platesc:


Detalii despre firma

P.F.A. Bolintineanu Alexandra Cristina;
Cui: 34961292;
F 29/1281 din 2014;
Cont Bancar(BCR): RO 84RNCB0208147095500001;

Google plus IAROMANEASCA

Powered By ccwebdesign.ro

© Ia Romaneasca 2014. Toate drepturile rezevarte.